Vés al contingut

Taller de dibuix

Què hem fet?

El dimecres dia 7 de Juliol ens hem trobat a les 10:01 a les escales de l’Ermita de Vila-real. El dia ha començat amb quatre gotes i hem buscat un lloc on estar protegits de la pluja, i què millor que baix d’un dels pins de l’Ermita.

Una vegada situats, (algunes persones a la façana de l’església, altres a la font o al pouet) hem començat a fer les primeres linies del dibuix a llàpis. Després hem repassat el nostre dibuix amb tinta resistent a l’aigua, i finalment hem aplicat la tècnica d’aquarel·la per donar color i realisme al nostre dibuix. Les primeres taques de color han costat més, s’ha de perdre la por i la vergonya a no equivocar-se i els resultats de les obres han segut espectaculars. Totes molts diferent i xulíssimes.

El més ràpid ha segut l’Hermes, que ja té molta pràctica amb només 6 anys i que té una vessant artística molt bonica. No deixes mai de dibuixar!

Álvaro ha fet un detall de les campanes de l’església amb una perspectiva dels arcs molt ben treballada, i sa tia Silvia diu que mai ha dibuixat, però a jutjar pel resultat, pensem que ens ha enganyat.

Vicent ha segut el fitxatge d’última hora i al arribar ha portat una taula de fusta de cuina com a suport per dibuixar! tota una novetat en el món artístic però que li ha donat el suport que necessitava per fer la seua obra amb una perspectiva molt ben treballada i harmònica.

Angi (i mini Jordi dins la seua panxeta) han fet un raconet menys habitual però molt carcterístic del nostre Termet, El Pouet, i que ha sabut treballar amb diferents colors i vegetació.

I per últim, l’artista Blaietto, que amb 2 anys ja sap agafar els pinzells i ens ha fet una representació abstracta d’alguna cosa de l’Ermita, tot el que ens ha dit és que el seu dibuix era: “apeishhets”.

Tots junts hem gaudit d’un matí molt especial que sempre recordarem i del qual tenim una obra de record!

Moltes gràcies a tots els participants! Sou uns grans artistes!

Material

  • Aquarel·les i pinzells
  • Bolígraf resistent a l’aigua
  • Làmines A4
  • Aigua
  • Tamboret o catret

Així va anar…

El teu taller personalizat

Si vols, pots contractar el teu taller personalitzat per fer-lo on vulgues i com vulgues. Escriu-me i ho parlem.