Vés al contingut
Inici » Blog » Neix un nou projecte

Neix un nou projecte

Hola a tots i totes!

Estic molt contenta de compartir amb tots vosaltre aquest nou projecte personal per compartir moments dibuix a dibuix.

Em presente: Soc Maria, arquitecta i professora de matemàtiques i visual i plàstica a secundària.

📐

Vaig estudiar Arquitectura a la Universitat Politècnica de València, ja que la construcció dels espais i el domini de les tècniques per fer-ho possible sempre m’han fascinat. En acabar els meus estudis d’arquitectura vaig sentir la necessitat de formar-me com a docent en les disciplines on crec que puc aportar la meua passió, el dibuix i la tècnica.

🖌️🖋️

Després de formar-me laboralment durant uns anys a Rotterdam i València, em vaig llançar a la piscina amb l’educació d’adolescents, però sobretot al llarg de tots aquests anys mai he deixat de plasmar en dibuixos tot allò que m’envolta i que sempre formarà part del meu camí. 

🎨

Em considere una Urban Sketcher. Som una espècie peculiar, sempre amb els nostres estris de dibuix i pintura en format mini i de viatge a la motxilla, a punt per fer un dibuix d’allà on anem o les coses quotidianes que ens envolten.

🗒️

És per això que neix aquesta iniciativa: per compartir moments meus o vostres dibuix a dibuix i fer #undibuixperacadamoment

Espere gaudir d’aquesta nova aventura online. Vos convide a visitar la meua web i seguir les xarxes socials, on aniré fent publicacions del meus treballs i inquietuds.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable Maria Mezquita Vidal +info...
Finalitat Gestionar i moderar els teus comentaris. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per a filtrar brossa. +info...
Drets Accedir, rectificar i cancel·lar les dades, així com d'altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

five + 17 =